Ultima actualizare:

Curiozitati despre Uleiul de Cocos

Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său, uleiul de cocos aplicat pe piele o lasă mătăsoasă, hrănită și hidratată. Este util pentru înfrumusețarea părului, se poate folosi și pe pielea copiilor.

Uleiul de cocos este obținut prin presare la rece din pulpa fructului proaspăt. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și a părului, este potrivit și pentru copiii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic, de asemenea și părul uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat. Se prezintă ca lichid uleios fluid la temperaturi de peste 24 grade Celsius, iar la temperaturi mai scăzute se solidifică și devine alb-ivoriu.

Proprietăți Nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare Calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare) Emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită Contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii *Hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu

Produse cu ulei de cocos TRIO SUN - Ulei de protecție pentru expunerea la soare SPF 20 TRIO MOON - Ulei calmant după expunerea la soare TRIO SPA - Ulei pentru masaj cu iasomie, liliac și portocale TRIO LAN - Unguent cu lanolină TRO SALT - Sare de baie (toate sortimentele) TRIO SCRUB (toate sortimentele) TRIO MILK Pina Colada - Săpun cu lapte de capră, cocos și ananas TRIO RED - Repelent insecte *TRIO GREEN - Ulei calmant mentolat


Dacă ți-a plăcut ❤️ acest articol, împărtășește-l pe rețelele de socializare. Iar dacă vă plac curiozitățile și lucrurile interesante și vreți să cunoașteți mai mult, abonați-vă  la 🤔 curiozitați.org